Baby akkupressur Hjørring

Baby akkupressur behandling tilbydes nu

Eveliina tilbyder nu Baby akkupressur behandling til spædbørn, baby og børn

Eveliina tilbyder nu behandlinger med baby akkupressur, der er en alternativ behandling.

Baby akkupressur er en slags akkupunktur, hvor man ikke bruger nåle.

i stedet masserer man ved hjælp af man tryk og greb og strøg på bestemte områder af kroppen.

Rigtig mange spædbørn og babyer har en del spændinger, smerter samt skævheder efter fødselsoplevelsen, som er en voldsom proces. Det er uanset hvordan barnet er født, så kan der være opstået fødselsskader.

Typiske problematikker kan være mavepine, dårlig fordøjelse, kolik, refluks, søvnforstyrrelser, smerter og muskelspændinger, udfordringer med at dreje hovedet til begge sider, bananformet kropsholdning, skævheder i hovedet, sutte- og gylpeproblemer, synsforstyrrelser, uforklarlig gråd og babyer der har fået klippet læbe- og tungebånd.

Disse problematikker ser jeg en del i klinikken og oplever i samarbejde med forældrene, at efter få behandlinger med akkupressur, så vil symptomerne blive mindre eller helt forsvinde.

Behandlingstiden er individuel, men jeg sætter altid en time af til alle børn uanset alder. Spædbørn og babyer skal ikke have så meget behandling på en gang, men der skal bruges tid til amning, bleskift, samtale og rådgivning samt evt. hjemmeøvelser og behandlingspunkter, som forældrene selv vil kunne optimere deres barns trivsel med.

Heldigvis får flere og flere forældre og fagfolk øjnene op for, hvordan babyakkupressur kan hjælpe spædbørn, baby og børn, når de ikke trives optimalt.

Skriv eller ring, hvis jeg skal hjælpe jeres guldklump i min klinik

Her kan du få et overblik over alle mine behandlinger.

Du kan også følge min Facebookgruppe, hvor du finder det sidste nye om mine behandlinger

Baby akkupressur
Baby akkupressur i Hjørring