Baby søvnproblemer i Hjørring

Behandling af baby søvnproblemer i Hjørring

Eveliina tilbyder nu behandling af baby søvnproblemer

Eveliina tilbyder nu behandlinger mod baby søvnproblemer i Hjørring. Det er KST behandlinger, der retter op på spændinger, smerter og ubalancer i kroppen.

Babymassage som Kranio-sakral Terapi eller KST betyder fra hoved til hale, så det er ikke kun hovedet jeg behandler, men hele kroppen, der befries for spændinger, smerter, ubalancer og skævheder.

Rigtig mange spædbørn og babyer har en del spændinger, smerter samt skævheder efter fødselsoplevelsen, som er en voldsom proces. Det er uanset hvordan barnet er født, så kan der være opstået fødselsskader.

Typiske problematikker kan være mavepine, dårlig fordøjelse, kolik, refluks, søvnforstyrrelser, smerter og muskelspændinger, udfordringer med at dreje hovedet til begge sider, bananformet kropsholdning, skævheder i hovedet, sutte- og gylpeproblemer, synsforstyrrelser, uforklarlig gråd og babyer der har fået klippet læbe- og tungebånd.

Disse problematikker ser jeg en del i klinikken og oplever i samarbejde med forældrene, at efter få behandlinger med KST, så vil symptomerne blive mindre eller helt forsvinde.

Behandlingstiden af baby søvnproblemer i Hjørring er individuel, men jeg sætter altid en time af til alle børn uanset alder. Spædbørn og babyer skal ikke have så meget behandling på en gang, men der skal bruges tid til amning, bleskift, samtale og rådgivning samt evt. hjemmeøvelser og behandlingspunkter, som forældrene selv vil kunne optimere deres barns trivsel med.

Heldigvis får flere og flere forældre og fagfolk øjnene op for, hvordan KST kan hjælpe spædbørn, baby og børn, når de ikke trives optimalt.

Skriv eller ring, hvis jeg skal hjælpe jeres guldklump i min klinik

Her kan du få et overblik over alle mine behandlinger.

Du kan også følge min Facebookgruppe, hvor du finder det sidste nye om mine behandlinger