Hot Stone Massage & Energi Terapi

Er din krop træt, øm, slidt eller vil du blot forkæle dig selv på en god måde! Så er en kropsbehandling med/på varme lavasten dit svar.

Hot Stone Massage i Hjørring

Nu tilbyder jeg Hot Stone Massage i Hjørring.

Hot Stone Massage er en meget gammel indisk massageteknik til velvære, ro og afspænding for krop og sind.

De fantastiske effektive varme lavasten har jeg i mange forskellige størrelser og de lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner op for muskelspændinger og myoser.

Lavastenene og varmen fra min behagelige briks gør, at kroppen bliver fri fra uro, giver dig en utrolig følelse af afslappethed og virkningen trænger dybt ind i musklerne og løsner spændinger.

Det der sker, når de varme sten ligger på din muskulatur er, at vævet varmes op og den følgende udvidelse af blod- og lymfekar, giver fornyet blodgennemstrømning i hele kroppen og har en lindrende effekt på spændt og øm muskulatur.

Jeg kalder min form for Hot Stone Massage behandling, for Energi Terapi, fordi du kan opleve at befinde dig i en meditativ tilstand under behandlingen, der har en vidunderlig virkning både fysisk og psykisk.

Ved at kombinere Hot Stone med aromaterapi, kan der være et yderligere forstærkende resultat. Jeg arbejder med doRERRA’s æteriske olier og duften der diffuses i rummet under behandlingen vælges af klienten.

Hot Stone Massage & Energi Terapi kan være godt til:

  • Reducerer smerter, kramper og spændinger
  • Kan lindre kroniske smerter
  • Reducere stress og har beroligende effekt
  • Skaber cirkulation i kroppen
  • Øger fleksibiliteten af led, som medvirker til bedre bevægelses
  • Giver fornyet energi

Når du har brug for en god behandling med Hot Stone Massage & Energi Terapi, er du meget velkommen til at prøve en af mine behandlinger.

Du kan også følge min Facebookgruppe, hvor du finder det sidste nye om mine behandlinger